Psihogram.hr

Psihološko savjetovanje uživo

S obzirom na moju edukaciju, savjetovanje se temelji na kognitivno-bihevioralnim principima.
Klijent i savjetovatelj zajedno aktivno rade na identifikaciji i razumijevanju postojećeg problema, postavljanju jasnih ciljeva i koraka koji su nužni kako bi ciljeve postigli. 

Savjetovanje traje  60 minuta, a u početku se odvija svaki tjedan. Kasnije se susreti prorjeđuju ovisno o uspješnosti zajedničkog rada. Ako se radi o nekoj iznimno teškoj kriznoj situaciji susreti se mogu održavati i češće. 

Savjetovanje se održava uživo u prostorijama PSIHOGRAM-a.

POPUST ZA STUDENTE I UMIROVLJENIKE.

Cijena usluge: 

INDIVIDUALNO PSIHOLOŠKO SAVJETOVANJE UŽIVO (1 sat)

40 EURA

Psihološko savjetovanje online

Obuhvaća sve navedeno u prethodnom opisu usluge, uz napomenu da se savjetovanje uvijek održava online putem dogovorene platforme.

Savjetovanje se odvija po kognitivno-bihevioralnim prinicipima te je zadržana forma savjetovanja uživo. Trajanje je 60 minuta. Velike prednosti online savjetovanja su ušteda vremena i novca, veća fleksibilnost oko dogovora termina, pri čemu se savjetovanje zapravo odvija u Vama najugodnijem prostoru – Vašem domu.

Cijena usluge: 

INDIVIDUALNO PSIHOLOŠKO SAVJETOVANJE ONLINE (1 sat)

33 EURA

 

Psihološko savjetovanje na engleskom jeziku

Savjetovanja se održava uživo/online na engleskom jeziku prema ranije opisanim principima.

Cijena usluge: 

INDIVIDUALNO PSIHOLOŠKO SAVJETOVANJE NA ENGLESKOM JEZIKU

53 EURA 

Psihodijagnostička procjena

PSIHODIJAGNOSTIČKA PROCJENA se radi s ciljem PROCJENE OPĆEG PSIHIČKOG STANJA i FUNKCIONIRANJA osobe, prema uputi liječnika opće prakse, psihijatra, suca ili nekog drugog stručnjaka…

Procjena podrazumijeva provođenje detaljnog KLINIČKOG INTERVJUA te primjenu PSIHOLOGIJSKIH MJERNIH INSTRUMENATA – testova za procjenu kognitivnih i psihomotoričkih sposobnosti, upitnika ličnosti, specifičnih testova.

Procjena u prosjeku traje oko 3 sata, a naknadno se izdaje nalaz i mišljenje psihologa.
Rezultat psihodijagnostičke procjene NIJE dijagnoza nego NALAZ i MIŠLJENJE uz stručnu preporuku za daljnje postupanje. Psiholog NIJE OVLAŠTEN za izdavanje lijekova.

Cijena usluge: 

PSIHODIJAGNOSTIČKA PROCJENA (trajanje cca 2-3 sata)

80 EURA

Grupne radionice

Grupne psihoedukativne radionice osmišljene su za različite teškoće – socijalnu anksioznost, strah od javnog nastupa, pomoć u učenju i dr. Osmišljeni su ciklusi od 5 do 10 radionica (1x tjedno) za 6-8 sudionika posebno selektiranih u skladu s postojećim teškoćama i ciljevima. Grupni rad se temelji na kognitivno-bihevioralnom pristupu te je terapija izbora za brojne teškoće/poremećaje.

GRUPNE RADIONICE 

10 – 20 EURA

* cijena ovisi o broju susreta i broju sudionika

Predavanje na temu mentalnog zdravlja

Predavanja su zamišljena kao jednokratna online događanja koja se tiču određene teme u okviru mentalnog zdravlja, a sadržajem su prilagođena općoj populaciji. Trajanje je najčešće između 45 minuta i 1,5 sata, a potiče se postavljanje pitanja i aktivno sudjelovanje.

Cijena usluge: 

ONLINE PREDAVANJE (cijena za 1 sat po osobi)

13,00 EUR

Psihoedukativne radionice za tvrtke

 

 

CIJENA 

na upit, prema dogovoru

KONZULTACIJE

13,00 EUR

Naručite se

    Usluga za koju ste zainteresirani:

    Osobne podatke koje nam dajete na raspolaganje prikupljamo, obrađujemo ili koristimo kako bismo odgovorili na Vaše upite ili Vam osigurali ostvarivanje vaših prava temeljem zakonskih propisa. Vaši osobni podaci neće se davati trećim osobama.