Psihogram.hr

💔Kako je u ljubavi lijepo, tako je i kad ljubavi nestane teško. Prekid ljubavne veze je jedan oblik gubitka – premda je osoba živa, u očima osobe kao da je napustila ovaj svijet, budući da više nema kontakta.
 
💔Kažu da “vrijeme liječi sve rane”, što je s psihološkog aspekta doista i točno. Nažalost, nitko ne može reći koliko će tugovanje uslijed gubitka trajati. Brojni su faktori uključeni u proces: trajanje veze, percepcija ulaganja u vezu, način prekida, komunikacija, zajednička okolina, razlog prekida, uključenost trećih osoba, samopouzdanje i samopoštovanje pojedinca.
 
💔Većina ljudi prekid “odradi” samostalno, ali kod nekih je potrebno uključivanje stručnjaka. Ako primjećujete da se dugo nakon prekida isključujete iz svakodnevice, izbjegavate druge ljude, zanemarujete svoje zdravlje i školske/studentske/radne obaveze, preporuča se potražiti pomoć stručnjaka.
 
Obratite se s povjerenjem.
091 50 60 589
psihogram.zagreb@gmail.com
(❗️❗️❗️VAŽNO-zbog kontinuiranog rada s ljudima, upite i prijave primamo ISKLJUČIVO putem SMS-a i maila, a na njih odgovaramo u najkraćem mogućem roku, hvala na razumijevanju❗️❗️❗️)
Posjetite i naše društvene mreže:
FACEBOOK
INSTAGRAM
prekid

prekid

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)