Psihogram.hr

Dragi budući pratitelji, klijenti, kolege, suradnici i prijatelji, 

želim Vam dobrodošlicu na službenu mrežnu stranicu PSIHOGRAM d.o.o. za psihološku podršku.

PSIHOGRAM d.o.o. je moj dugo sanjani san, a logičan je slijed nakon obrazovanja na Filozofskom fakultetu u Zagrebu na Odsjeku za psihologiju te stjecanja profesionalnog iskustva u kliničkoj  i razvojnoj psihologiji pri KBC Sestre Milosrdnice kao i u medicini rada. U tijeku sam edukacije za kognitivno-bihevioralnog terapeuta pri HUBIKOT-u, uskoro terapeut pod supervizijom te licencirani NLP praktičar i Business Coach.

ŠTO JE TO PSIHOGRAM d.o.o.?
PSIHOGRAM d.o.o. je zamišljen kao ugodno i sigurno mjesto za sve kojima treba malo ohrabrenja i usmjerenja, a rad je temeljen na kognitivno-bihevioralnim principima. 

Posljednje dvije godine su uz potrese, pandemiju koronavirusa, rat u Ukrajini i neposustajuću inflaciju (bile) izrazito stresne.  Na treba nas čuditi da se različito nosimo sa tim izazovima.

U PSIHOGRAM-u nudimo usluge INDIVIDUALNOG PSIHOLOŠKOG SAVJETOVANJA UŽIVO/ONLINE/NA ENGLESKOM JEZIKU, GRUPNE RADIONICE i PSIHOEDUKATIVNA PREDAVANJA. 

Temelj uspješnog savjetovanja čini partnerski odnos klijenta i savjetovatelja stoga smo odlučili zadržati BESPLATNE UVODNE KONZULTACIJE kako bi procijenili kompatibilnost, motiviranost i indikacije za uključivanje u savjetovanje. Budući da je svatko od nas svemir za sebe, pristup nastojimo maksimalno individualizirati te prilagoditi željama i potrebama klijenata.

Kognitivno-bihevioralna terapija je znanstveno utemeljena i djelotvorna terapija za brojne svakodnevne teškoće (teškoće učenja, prokrastinaciju, loše navike, neodlučnost, manjak samopouzdanja, teškoće u socijalnim/partnerskim odnosima, burnout), ali i ozbiljnije psihičke teškoće i poremećaje (anksioznost, panika, fobije, depresija, opsesivno-kompulzivni poremećaj, bipolarni poremećaj, ovisnosti, poremećaje hranjenja…).

Ponekad uz sav trud ne možemo sami i u redu je potražiti stručnu pomoć.

Obratite nam se s povjerenjem!

Pratite nas na našim društvenim mrežama:

FACEBOOK

INSTAGRAM